Fysiotherapie A.G. Bron wordt Fysiotherapie Roderweg.

Erna Komdeur , Ina Bouwes, Heidi Cazemier en Agnes Slenema  zetten in maatschapsverband  de praktijk aan de Roderweg voort onder de herkenbare naam: Fysiotherapie Roderweg.  Lies Blaauw blijft ook deel uitmaken van het team. Per 1 januari was deze verandering een feit en vanaf die datum wordt er op het bekende adres gewerkt onder de nieuwe naam.

Een nieuwe start met bekende gezichten en de vertrouwde aandacht voor u en uw behandeling. We staan voor een persoonlijke benadering in een gemoedelijke sfeer. Daarbij nemen we de tijd en werken samen met u aan de behandeldoelen. U wilt tenslotte graag zo plezierig mogelijk bewegen en leven. 

We doen dat o.a. met behulp van : 

Stabiliteit en balanstraining

                             Triggerpoint behandeling

                             Mobiliseren met Mulligan concept

                             Bekkentherapie

                             Oedeemtherapie

                             Valpreventie met Otago programma

                             Revalidatie training na bijvoorbeeld operaties, sportblessures, CVA en  rugklachten 

We hebben de beschikking over een oefenruimte met faciliteiten voor verbetering van conditie en kracht. Verder verzorgen wij fysiogym/pilates groepslessen in Sport Centrum de Hullen, zowel in de zaal als in het warme water van het instructiebad.

Wanneer u niet in staat bent om onze praktijk te bezoeken,  komen we graag bij u aan huis om u te helpen bij uw herstel. 

Uiteraard hebben wij contracten met de zorgverzekeraars.

De officiële opening laat nog even op zich wachten.  Er zijn nog een aantal veranderingen die we willen doorvoeren en uiteraard daarna aan een ieder laten zien.